En jobbig tid!

Usch nu mår jag riktigt dåligt, mina tankar o min själ är i uppror. Mår så dåligt att jag kan inte dela med mig av mina tankar. Jag har fått en bekräftelse igår att jag är VÄRDELÖS. Jag känner att om jag delar mina tankar med mig så förlorar jag er som ibland läser min blogg. Jag ber så mycket om ursäkt om ni inte tycker jag verkar vara mig själv just nu, men mina tankar är just nu destruktiva och jag kanske inte verkar se Er el höra Er. Men jag ska vara här för min familj, jag kan inte överge dom, mina träningspass ska jag gå på för att inte behöva tänka. Skapa ska jag försöka göra för att skingra mina tankar.

2 kommentarer:

  1. Vem påstår att du är värdelös???? Nu tror jag att det är dina hjärnspöken som säger det. Jag har aldrig uppfattat dig som värdelös, tvärtom! Du är så duktig med din träning fast du har ont och mår skit går du dit. Otrolig vilja du har. Beundrar dig mycket!!! Nej kaska upp dig vännen.
    "Du vet väl om att du är värdefull. Att du är viktig här och nu. Att du är älskad för din egen skull. För ingen annan är som du."

    Syns i morgon!

    SvaraRadera
  2. Håller med Tina. Jag vet att livet sällan blir som nån vill, men det viktigaste är att kämpa för det. Och det gör du ju genom att träna, gå upp varje morgon, och varje gång som du väljer det som gör dig nöjd eller glad så väljer du livsglädjen. Hang in there!

    SvaraRadera